Kim jesteśmy

Adres naszej strony internetowej to: http://bankon-bet.pl

Komentarze

Kiedy odwiedzający zostawiają komentarze na stronie, zbieramy dane widoczne w formularzu komentarzy, a także adres IP odwiedzającego oraz ciąg użytkownika przeglądarki w celu wykrywania spamu. Zanonimizowany ciąg z adresu e-mail może zostać przekazany usłudze Gravatar, aby sprawdzić, czy ją używasz. Po zatwierdzeniu komentarza Twój obraz profilowy będzie widoczny publicznie.

Media

Przesyłając obrazy na stronę, unikaj dodawania lokalizacji w danych EXIF. Użytkownicy mogą pobierać i wyodrębniać dane lokalizacyjne z obrazów.

Ciasteczka

Jeśli zostawisz komentarz na naszej stronie, możesz zgodzić się na zapisywanie swojego imienia, adresu e-mail i strony internetowej w ciasteczkach. Te ciasteczka będą przechowywane przez rok. Podczas odwiedzin strony logowania ustawiamy tymczasowe ciasteczko, aby sprawdzić, czy Twoja przeglądarka akceptuje pliki cookies.

Po zalogowaniu ustawiamy kilka ciasteczek, aby zachować Twoje dane logowania i preferencje ekranu. Ciasteczka logowania są przechowywane przez dwa dni, a opcje ekranu przez rok. Wybierając “Zapamiętaj mnie”, logowanie będzie trwało przez dwa tygodnie.

Treści osadzone z innych stron

Artykuły na tej stronie mogą zawierać osadzone treści (np. wideo, obrazy). Takie treści zachowują się tak, jakby odwiedzający odwiedził stronę zewnętrzną.

Z kim dzielimy się Twoimi danymi

Jeśli poprosisz o resetowanie hasła, Twój adres IP zostanie zawarty w e-mailu resetującym.

Jak długo przechowujemy Twoje dane

Komentarze i metadane są przechowywane bezterminowo. W przypadku zarejestrowanych użytkowników przechowujemy również ich informacje profilowe, które mogą edytować lub usuwać.

Twoje prawa do danych

Masz prawo do żądania eksportu swoich danych osobowych lub ich usunięcia, z wyjątkiem danych, które musimy przechowywać w celach administracyjnych, prawnych lub związanych z bezpieczeństwem.

Gdzie wysyłamy Twoje dane

Komentarze odwiedzających mogą być sprawdzane przez automatyczną usługę wykrywania spamu.